chili&garlic

Skafferiet på Söderslätt

Etiketter till krukorna

5 Comments »

Tips från coachen.

Jag har nu kört Biltemas trästickor som etiketter i ett år och de är klockrena. De säljs som braständare, men de kunde inta vara mer lämpade till såetiketter.

De är så långa att man kan dela dem på mitten så att man får dubbelt så många. Vet inte hur många där är i en påse, men jag skulle gissa att efter delningen, har man nog närmare 1000 st. Detta till det facila priset av 54.90:-. Lite skillnad mot strädgårdsaffärens ockerpris för plaststickorna.

Sen att de är nedbrytbara är ju en bonus.

5 Responses

Snålål… 😉

Jag gillar inte träpinnarna av den enkla anledningen att det blir en massa mögel runt dem. Ska de va så ska de va å då ska de va finpinnar av plast från trädgårdsaffären!

Fråga: Fick frö av dig, cap 1564. Vad är det för sort egentligen och vad kan jag använda den till?

  • Nja, en massa mögel blir det inte, och om man vattnar på pinnen också när man ändå vattnar blir det inget alls. Jag tycker att trä ger rätt känsla till skillnad från rosa giftplast. Har du plastpinnar som stöttor också? 😉

    CAP 1564 är en Capsicum Eximium som jag fick av StockholmsMats (tack Mats). Han hävdar att det är en Eximium, men namnet CAP 1546 antyder att det är en Annuum. Vet inte mer om den än vad som visas här, eller här. Ska bli spännande att se vilken det är och framförallt att få smaka den. Fin som bara den är den iallafall.

  • Genialt og enkelt, et kanon tips. Skal löbe og köbe, men har lidt plast kvar 🙂

  • Tack coachen, ska inhandlas då jag far söderut till Luleå i nästa vecka!

  • Händer det ingenting ute i växthuset eller varför skriver du om träpinnar i stället för att uppdatera oss lite om växtligheten? Det är nästan så jag börjar tro att min lilla lusangripna balkong på något sätt ligger före ditt vackra vackra växthus.. 😉

  • Leave a Reply

    *