chili&garlic

Skafferiet på Söderslätt

Då har småskolan blivit lågstadie efter den andra omplanteringen

4 Comments »

Då har capsaicinbomberna fått nya byxor för andra gången. De gamla var helt enkelt för små. Denna gången fick de lite lecakulor i bottnen och ca 1/10 Perlite utblandat i jorden. Jag använder mig av Hasselfors P-jord och lever i tron av att näringen i jorden räcker väl under de först veckorna. Tänker ändå gödsla lite försiktigt om ca tre veckor.

Hot Lemon (Frö satt 2010-03-02)

Hot Lemon

Lågstadiet översta våningen

Top Rack

4 Responses

Ser riktigt trevligt ut. Kom på en sak. Om du får mutationer på någon planta. Som du är säker på att det här fruktfärgen stämmer inte med resten av fruktfärgen för just hur en specifik sort ser ut. Spara gärna denna frukt och dess frön med en dokumentation på vad det är. Jag är jävligt intresserad av sådana frön.

  • Det får vi ju fixa. Om tveksamhet råder kommer jag att söka visdom i den stora skara (du inräknad) av djup kollektiv kunskap jag hittat på stora stygga nätet.

  • Härlig blogg! Lycka till i sydamerika! Hoppas du hittar en massa roliga chili!

  • Tack Patrik. Ska bli spännande att besöka några lokala marknader och se vad man hittar.

  • Leave a Reply

    *