chili&garlic

Skafferiet på Söderslätt

Leverans av sommarens basföda för mina projekt

3 Comments »

Svågern levererade en full släp med godis från hans jobb igår. Ska det vara, ska det vara det bästa.

100328-1010-59

100328-1011-32

3 Responses

Oj oj de va en del 😀

 • Janne, du blir skaunes chilikung ! !

  Jag kläckte en tanke nyss. Om det är så att du kör på massproduktion. Var iakttagsam om du får några mutationer på någon planta. D.v.s en helt annan sort färg på frukten, säg bajsbrunt, istället för grönt etc.

  Spara gärna denna mutation. Det kan bli jävligt intressant att experimentera med sådana frön.

  mvh

 • @ Sandra: Mmm, mycket blev det 😉
  @ Micke: Massproduktion vet jag inte, jag var bara väldigt blåögd när jag satte fröna. Kunde aldrig tro att så många skulle ta sig och ännu mindre överleva mina tafatta försök till odling 😉 Nu har jag ju inte hjärta att avrätta dem. Vi får se om jobbarkompisarna är intresserade att köpa av några för en billig peng. I vilket fall som helst så är grundtanken fortfarande att behålla 3 st av var, så kan jag testa lite med olika metoder som föreslås på webben. Tidig avhärdning föreslogs av en till synes mycket trevlig Stockholmare (!), toppa någon för buskigare tillväxt, plocka/inte plocka de första blommorna, bonsai etc., etc..

 • Leave a Reply

  *