chili&garlic

Skafferiet på Söderslätt

Vårstädning i växthuset

4 Comments »

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Ca 20 grader i växthuset och alla liken efter fjolårets plantor står som monument över Kung Bores bistra vinter.

Ungarna leker i trädgården medan jag släpar in min favoritstol i växthuset. Sätter mig och njuter av värmen från solen medan ystra barnskrik och dito fågelkvitter tävlar om vem som är mest högljudd. Tror minsann att fåglarna vinner.

Känns som att jag kan sitta här hela dagen.

4 Responses

JÄKLAR VAD HÄRLIGT!!!
Jag längtar oxå efter att få sitta i mitt =)
Jag har än mellan 30-50 cm snö som omringar mitt växthus…
men jag förväntar mig att jag ska få uppleva det du har upplevt idag om ett par veckor, idag har det smält en hel del, och i veckan väntas flera dagar med plusgrader =)
Ha en skön helg // Mari

  • Tänk… om en inte alldeles för avlägsen framtid är det bara grönska i ditt växthus, och du har tillbaka din personliga djungel 🙂

  • Inspirerende 🙂 Hvilken fantastisk så job du gör. Jeg er selv startet for sent ( marts) og vil begynde i jan, efter at ha set dine bilder 🙂 Skal også bygge väksthus i april. Ser frem imod at sitte i stolen og se på planterne også.

  • Spenderade lite tid i växthuset denna helgen och förberedde det för djungelinvasion. Nu väntar jag bara på att frostnätterna ska upphöra. Kommer lite upppdatering med bilder inom kort.

  • Leave a Reply

    *